Ексклюзиви
неділя, 07 грудня 2008 13:12

Кубок світу з лиж. Російський спортсмен, через день після ДТП, виграв бронзу

6 грудня росіянин Олександр Легков першим серед усіх представників національної збірної Росії виграв медаль у цьогорічному розиграші Кубка світу з лиж, ставши бронзовим призером у гонці на 30 кілометрів з масового старта.

Після закінчення забігу Легков, який за добу до старту потрапив у ДТП і отримав перелом носа, зізнався, що не очікував від себе такого результату.

"Самопочуття було ніяким, просто вирішив для себе, що спробую пробігти у будь-якому випадку. Та і наш головний тренер Юрій Бородавко заспокоїв, сказавши, щоб я виходив на старт і не хвилювався. Але зламаний ніс дуже серйозно заважав. У мене на обличчі гіпсова маска, бандаж на очах. Боляче було робити прискорення, ривки. З іншого боку, раз у такому стані досяг успіху, сподіваюся, що є резерв, куди додавати. А взагалі я не очікував, що після аварії може таке статися", - цитує Легкова "skisport".

Зараз ви читаєте новину «Кубок світу з лиж. Російський спортсмен, через день після ДТП, виграв бронзу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути