четвер, 24 січня 2008 09:19

Кубок Першого Каналу "Шахтар" почав з впевненої перемоги

Кубок Першого Каналу "Шахтар" почав з впевненої перемоги
23 січня футболісти "Шахтаря" з самого ранку відбули до Єрусалиму. Команда розмістилася в одному з готелів, де пройшли теоретичні заняття, після яких гравці відпочивали і настроювалися на зустріч з одним з лідерів ізраїльського футболу, - місцевим "Бейтаром". І, треба думати, настроїтися вдалося достатньо успішно.

В усякому разі, "Шахтар" почав свій виступ на Кубку "Першого каналу" з солідної перемоги над єдиним представником Ізраїлю в цьому турнірі. "Бейтар" був битий, пропустивши 3 м"яча. "Гірники", напевно, могли б забити і більше. Особливо з урахуванням того, що перший м"яч влетів у ворота ізраїльтян вже на другій хвилині, коли Фернандіньо з штрафного завдав чарівного прямого удару по комірах.

І без того суперник, вірогідно, повинен був би "посипатися". Але цього не відбулося. Хоча вірніше було б сказати, що швидкий гол набудував гостей на декілька спокійніший лад, ніж слідувало б.

У перерві Мірча Луческу глобально змінив склад, благо, регламент змагань дозволяє цілих 7 замін і у тренерів є простір для маневру. Та все ж футболісти "Бейтара" протрималися аж до 58 хвилини. Тоді небезпечний удар Фернандіньо захист господарів майданчика перевів на кутовоий, розиграш якої привів до могутнього удару головою Льовандовського. Рахунок став 2:0.

Група підтримки дончан почала вимагати ще голів. По-перше, це завжди приємно бачити. По-друге, в такому швидкоплинному турнірі важливо створювати голевий запас в іграх із слабкішими (хай вже футболісти "Бейтара" не ображаються) командами. І третій м"яч був забитий.

Трапилося це на 90 хвилині, коли багато розчарованих поразкою свого клубу місцеві уболівальників вже залишали стадіон. Гай скористався філігранним пасом Гладкого і добив супротивника.

Наступний матч "гірників" на турнірі відбудеться 27 січня. У битві з ЦСКА цілком може вирішитися доля путівки у фінал. Але до цього моменту ще є час. На 24 же січня намічено урочисте відкриття третього розиграшу Кубка "Першого каналу". Улаштовувачі обіцяють якесь "художнє дійство".

Джерело: Офіційний сайт ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Кубок Першого Каналу "Шахтар" почав з впевненої перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути