субота, 05 січня 2008 11:46

"На Кубок "Першого каналу" їдемо за перемогою"

В дебюті нового футбольного року головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу дав коментар офіційному сайту клубу. Румунський фахівець розповів, що за час новорічних свят двічі побував в Італії, зустрівся там з друзями і відсвяткував Різдво.

- Коли повертаєтеся до Донецька?

- У понеділок, 7 січня. Команда прибуває на два дні пізніше. З 10 січня почнемо підготовку до сезону, проводитимемо по 2 тренування на день. До 18 січня залишаємося в Донецьку, нам ще потрібно пройти медичний огляд. Потім збираємося в Анталію, де 19 і 20 січня проведемо два матчі: з російською командою "Луч-Енергія" і німецьким "Кельном".

- Якщо говорити про Кубок "Першого каналу", яку мету переслідуватимете?
- Звичайно, ми їдемо до Ізраїлю для того, щоб виграти змагання. Це дуже важливий турнір, і нам необхідно підтримувати імідж "Шахтаря". Минулого року ми припустилися помилок. Тепер спробуємо їх уникнути і повернутися переможцями.

- Що ви можете сказати про другу частину зборів? Де вони пройдуть?

- Поки що рано говорити про це. На даний момент є домовленість про організацію чотирьох матчів в Анталії з командами з Німеччини, Сербії, Польщі, Болгарії. Але відбудуться ці зустрічі чи ні – велике питання. У моєму розпорядженні залишиться мало гравців, багато хто буде задіяний в національних збірних. Тому команда залишиться в Донецьку. Чекатимемо, коли повернуться збірники.

Орієнтовно 7 лютого ми поїдемо до Іспанії, де візьмемо участь у великому і дуже цікавому турнірі. Окрім нас у цих змаганнях братимуть участь провідні команди скандинавських країн: Швеції, Данії, Норвегії. Але про це ми поговоримо з пресою пізніше.

Зараз ви читаєте новину «"На Кубок "Першого каналу" їдемо за перемогою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути