пʼятниця, 24 жовтня 2008 16:14

Кубок Першого каналу може не відбутися

Кубок Першого каналу в 2009 році може не відбутися.

Голова правління фонду Національна академія футболу Сергій Капков заявив, що поки не точно не вирішено чи відбудеться турнір наступного року чи ні: "У нас виникли проблеми з учасниками, немає ясності, чи набереться потрібне число команд. Зокрема, є проблеми з українськими клубами. У когось економічні труднощі, а у когось - чисто футбольні".

Крім того, у організаторів турніру виникли проблеми із спонсором турніру.

"Минулого року спонсором Кубка була компанія "Союз-Віктан", яка покривала значну частину бюджету. - говорить Сергій Капков, - Тепер цього спонсора у нас немає".

Серед можливих варіантів вирішення виниклої проблеми, за словами Капкова, - перенести проведення турніру на сприятливіший час, коли всі його учасники повернутися в нормальний стан.

Раніше гендиректор Кубка Першого каналу Олексій Спірін заявляв, що підготовка четвертого за рахунком турніру триває вже два місяці, і в ньому запланована участь восьми клубів - чотири російських і чотири українських: "Динамо", "Шахтаря", "Дніпра", "Металіста", "Зеніту", московських "Спартака", ЦСКА і "Динамо".

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «Кубок Першого каналу може не відбутися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути