неділя, 16 вересня 2012 16:30

Кубок Девіса. Стаховський поступився Гулбісу

Кубок Девіса. Стаховський поступився Гулбісу
Сергій Стаховський поступився Гулбісу з рахунком 6-0 6-3 6-1 ФОТО: sapronov-tennis.org

Після впевненої перемоги Ернеста Гулбіса над Сергієм Стаховським (6-0 6-3 6-1) рахунок у матчі Латвія - Україна зрівнявся - 2:2. Капітан нашої команди Михайло Філіма скористався правом на заміну і замість Сергія Бубки-молодшого на вирішальний матч заявлений Ілля Марченко.

Таким чином путівка в першу Світову Групу буде розіграна в матчі Ілля Марченко - Андіс Юшка. Матч відбудеться сьогодні, повідомляє Uatennis.

Додамо, що збірна Росії не змогла зберегти місце в елітній групі Кубка Девіса. У поєдинку плей-офф підопічні Шаміля Тарпіщева в гостях поступилися команді Бразилії. Вирішальне очко в скарбничку збірної Бразилії принесли Марсело Мело і Бруно Суареш, які у парному поєдинку переграли росіян Теймураза Габашвілі та Олександра Богомолова - 7-5 6-2 7-6 (7).

Таким чином, після цього поєдинку рахунок в матчі Бразилія - Росія став 3:0 і результат решти одиночних матчів турнірного значення вже не має. Збірна Росії вперше з 1992-го року залишає Світову групу Кубка Девіса і в наступному сезоні візьме участь в зональних змаганнях.

Зараз ви читаєте новину «Кубок Девіса. Стаховський поступився Гулбісу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути