субота, 12 лютого 2011 12:38

Кубіці передали для реабілітації краплю крові Папи Римського

Кубіці передали для реабілітації краплю крові Папи Римського

Польський автогонщик "Формули-1" Роберт Кубіца, який проходить лікування в італійській лікарні після аварії в ралі, отримає для реабілітації краплю крові Папи Римського Іоанна Павла II.

Як передає канал "Вести", кардинал Станіслав Дзівіш передав до лікарні, де проходить лікування автогонщик, реліквії колишнього католицького понтифіка - медальйон, що містить фрагмент облачення Іоанна Павла II і краплю його крові.

Відомо, що спортсмен помістив зображення Папи Римського біля узголів'я свого лікарняного ліжка, а на його шоломі викарбувано ім'я Іоанна Павла II.

Нагадаємо, Кубіца на високій швидкості вилетів з траси під час ралі Андори (Італія) за кермом "Skoda Fabia", і сталевий рейок огорожі наскрізь прошив машину. У лікарні у гонщика діагностовані багаточисленні переломи правих руки й ноги. У неділю він переніс семигодинну операцію, після якої був введений в стан штучної коми.

Згідно з останніми даними пілот був переведений з палати інтенсивної терапії в звичайний стаціонар лікарні "Санта-Корона" в Італії. Очікується, що полякові буде проведена операція на лікті в понеділок.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Кубіці передали для реабілітації краплю крові Папи Римського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути