Ексклюзиви
четвер, 10 лютого 2011 08:59

"Лотус-Рено" знайшов заміну травмованому Роберту Кубіці

"Лотус-Рено" знайшов заміну травмованому Роберту Кубіці

Команда Формули-1 "Лотус-Рено", схоже, визначилася із заміною Роберту Кубіці, який нещодавно потрапив в серйозну аварію. Як стало відомо напередодні, Нік Хайдфельд розглядається в якості основного пілота.

Як передає F1news.ru, команда запросила Бруно Сенну і Ніка Хайдфельда на тести в Херес, які повинні початися 10 лютого. Обидва гонщика отримають можливість сісти за кермо нового автомобіла R31 в останні два дні сесії.

У теж час в офіційному прес-релізі вказується, що Хайдфельд розглядається на заміну Кубіці в якості основного пілота. Також повідомляється, що Віталій Петров працюватиме в четвер і п'ятницю, а новачки - в суботу і неділю.

Нагадаємо, що минулої неділі основний пілот "Лотус-Рено" Роберт Кубіца потрапив в автомобільну аварію в ході ралі Ronde di Andora. Польський гонщик отримав серйозні травми. Відновлення функцій правої руки, за деякими даними, може тривати до одного року.

За матеріалами РБК-Спорт

Зараз ви читаєте новину «"Лотус-Рено" знайшов заміну травмованому Роберту Кубіці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути