Ексклюзиви
субота, 17 листопада 2007 10:38

"Кубань" купив співзасновник донецького "Металурга", Грозний може очолити клуб

Як повідомляє видання "Спорт-Експрес", український фахівець В"ячеслав Грозний може очолити "Кубань".

За підсумками чемпіонату Росії-2007, краснодарський клуб покинув прем"єр-лігу, проте керівництво "Кубані" будує плани стрімкого повернення в еліту. Для цього потрібний хороший тренер.

Одним з кандидатів є В"ячеслав Грозний. Останнім часом відомий фахівець більше займається аналізом для ТБ і преси. Останнім його місцем роботи була посада тренера-консультанта в київському "Арсеналі" в травні-червні нинішнього року.

Крім того, в Краснодарі розглядають варіант із запрошенням недавно звільненого з поста президента "Локомотива" Юрія Сьоміна. Керівництво клубу бачить саме його першорядним кандидатом на позицію головного тренера.

Також стало відомо, що новим повноправним власником клубу став генеральний директор "Індустріального союзу Донбасу" і співзасновник донецького "Металурга" Олег Мкртчан. Новим гендиректором "Кубані" призначений Олександр Бурлак, пост віце-президента зайняв Євген Кіржнер (до приходу Вадима Рабіновіча займав схожу позицію в "Арсеналі").

Зараз ви читаєте новину «"Кубань" купив співзасновник донецького "Металурга", Грозний може очолити клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути