субота, 19 березня 2011 20:09

"Кривбас" і "Металіст" голів не забили

"Кривбас" і "Металіст" голів не забили

У суботу, 19 березня, в 22-му турі української прем'єр-ліги криворізький "Кривбас" приймав харківський "Металіст".

"Кривбас" не збентежило гучне ім'я гостей, і команда Максимова з перших хвилин задала високий темп гри, намагаючись завершувати атаки ударами. Однак помилки в найпростіших ситуаціях ледь не призвели до голу у ворота господарів, благо Боровик не дав себе переграти Олійнику і Тайсону.

У другому таймі "Кривбас" знову спробував взяти "Металіст" наскоком, але наткнувся на Папу Гуйє і Пшеничних. Харків'яни у свою чергу відповіли активністю все того ж Тайсона, і виходом на заміну Крістальдо, але по-справжньому небезпечних моментів підопічні Маркевича так і не створили. На останніх хвилинах зустрічі "Кривбас" міг вирвати перемогу, але "Металіст" врятував Вільягра, який вибив м'яч з лінії воріт після удару Сердюка.

Після цього матчу обидві команди продовжили свої невдалі серії: "Металіст" все ніяк не може виграти в цьому році, а "Кривбас" не знає смаку перемог 12 матчів поспіль.

Українська прем'єр-ліга.

22-й тур

Кривбас - Металіст - 0:0

Кривбас: Боровик, Васильєв, Лисицький (Жданов, 28), Сердюк, Максимов, Канкава, Федорчук, Еслінек (Валєєв, 68), Бартуловіч (Бабатунде, 19), Костишин, Іващенко

Металіст: Горяїнов, Фініньо, Пшеничних, Папа Гуйє, Вільягра, Валяєв (Шарпар, 80), Едмар, Шав'єр, Олійник (Шелаєв, 87), Тайсон, Девіч (Крістальдо, 59)

Попередження: Бартулович, Бабатунде, Максимов, Валєєв, Васильєв - Едмар, Вільягра

Зараз ви читаєте новину «"Кривбас" і "Металіст" голів не забили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути