Ексклюзиви
субота, 12 березня 2011 19:49

Дубль Шиндера приніс "Таврії" перемогу над "Кривбасом"

Дубль Шиндера приніс "Таврії" перемогу над "Кривбасом"

"Кривбас" не зміг перервати свою безвиграшну серію, яка налічує вже 11 матчів. Порятунком для підопічних Юрія Максимова може служити той факт, що є в Прем'єр-лізі команди, які виступають ще гірше.

"Таврія", навпаки, дивує. Здавалося б, жодних об'єктивних передумов для успішного виступу у кримчан немає. Однак у двох стартових поєдинках другої частини чемпіонату "Таврія" забивала по два м'ячі.

І якщо в першому випадку підопічні Валерія Петрова зіграли внічию (але, зауважимо, в Дніпропетровську), То сьогодні перемогли. Дублем відзначився Антон Шиндер, вразивши ворота Боровика з інтервалом у чотири хвилини.

Гостям вдалося відіграти один м'яч, реалізувавши пенальті, призначений у вельми неоднозначній ситуації. Були в гостей моменти і зрівняти рахунок, але, видно, на цей раз підопічним Юрія Максимова не судилося збільшити перевагу над "Севастополем" в нижній частині турнірної таблиці.

Чемпіонат України

21-й тур

"Таврія" - "Кривбас" - 2:1 (2:0)

Голи: Шиндер, 20 (1:0); Шиндер, 24 (2:0); Іващенко А., 72 (пенальті) (2:1)

"Таврія": Стойко; Джурічіч; Донець; Монахов; Маркович; Галюза; Любенович; Корнєв (Каблаш, 61); Шиндер (Фещук, 50); Платон (Причиненко, 84); Ідахор

"Кривбас": Боровик; Сердюк В.; Лисицький; Федорчук; Бартулович (Бабатунде, 53); Максимов А.; Кіцута (Васильєв Д., 28); Канкава; Еслінек; Матіч (Валєєв, 84); Іващенко.

Попередження: Корнєв, 53; Джурічіч, 76; Стойко, 87 - Канкава, 82

Зараз ви читаєте новину «Дубль Шиндера приніс "Таврії" перемогу над "Кривбасом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути