неділя, 21 жовтня 2012 18:19

"Кривбас" і "Арсенал" обмінялись голами наприкінці матчу

"Кривбас" і "Арсенал" обмінялись голами наприкінці матчу
"Добре, що взяли очко в цьому матчі" - Олексій Антонов ФОТО: fckryvbas.com.ua

У Кривому Розі завершився матч 12-го туру української прем'єр-ліги. Місцевий "Кривбас" і київський "Арсенал" зіграли внічию, обмінявшись голами на фініші протистояння.

У першому таймі суперники більшою мірою були стурбовані обороною своїх воріт, ніж атаками чужих, на полі було багато боротьби, а після перерви команди заграли швидше, і гольових моментів стало більше. Втім, ударами по воротах часто не вистачало точності.

Під завісу гри Олексій Антонов реалізував пенальті, призначений за порушення правил проти Єслінека. Слідом "каноніри" провели свою результативну атаку і зуміли зберегти нічийний результат - скориставшись передачею Максима Шацьких, відзначився Саулюс Міколюнас.

"Добре, що взяли очко в цьому матчі. Цей результат можна назвати позитивним, нам протистояла хороша команда. Звичайно, хотілося виграти, але це футбол. У першому таймі ми довго зволікали, потім перебудувалися і в другому таймі почали грати активніше", - сказав після матчу Антонов в ефірі українського телеканалу "2+2".

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга.

12-й тур

Кривбас (Кривий Ріг) - Арсенал К (Київ) - 1:1

Голи: Антонов, 87 (1:0, пен); Міколюнас, 90 (1:1).

Кривбас - Рева, Лобжанідзе, Лисицький, Сердюк, Пашаєв, Бартулович (Єслінек, 62), Прийомов, Льопа, Валєєв, Антонов (Петров, 90), Самодін (Бабатунде, 86).

Арсенал К - Паньків, Симоненко (Гітченко, 75), Польовий, Матуку, Леандро, Старгородський (Міколюнас, 57), Флореску, Валяєв, Адійя (Кобахідзе, 69), Шацьких, Ковпак.

Попередження: Єслінек, 65 - Адійя, 19; Матуку, 45; Міколюнас, 63.

Зараз ви читаєте новину «"Кривбас" і "Арсенал" обмінялись голами наприкінці матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути