четвер, 18 жовтня 2012 19:05

"Якщо такі люди з'являться, ми будемо щасливі" - президент "Кривбасу" про шейхів

"Якщо такі люди з'являться, ми будемо щасливі" - президент "Кривбасу" про шейхів
Олександр Лівшиць оцінив "Кривбас" у $ 100 млн ФОТО: oligarh.net

Президент "Кривбасу" Олександр Лівшиць прокоментував інформацію про те, що катарська сім'я Аль Тані, яка володіє французьким "ПСЖ", нібито має намір придбати 30% акцій криворізького клубу за 50 млн євро, повідомляє "Сегодня".

"Цікава інформація, - говорить Лівшиць. - Я поки взагалі не чув про інтерес до українських клубів – навіть відоміших, ніж "Кривбас". Якщо це так, то це прорив. Мені особисто про це не відомо. Але засновників у клубі кілька - є ще ряд компаній. Може, хтось про щось і казав. Я можу дізнатися і передзвонити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катарські шейхи зацікавлені у придбанні "Кривбасу"

Президент "Кривбасу" стримав слово. "95%, що такого не було і не може бути, - сказав Лівшиць. - Я не любитель говорити про сто відсотків - все-таки це життя: хтось із кимось зустрівся, про щось поговорив ... А раптом хтось дійсно зацікавився у придбанні клубу? П'ять відсотків залишаємо на це. Але я можу сказати, що "Кривбас" готовий до продажу. Це прозорий клуб, який платить всі податки. Офіційна зарплата, нічого тіньового немає. Клуб готовий приймати інвестиції , зустрічати людей, які вболівають за криворізький футбол, і пускати всередину. Якщо такі люди з'являться, ми будемо щасливі".

На запитання, скільки коштує "Кривбас", Лівшиць відповів: "Моя думка - близько $ 100 млн. Ця сума включає інвестиції, зроблені в клуб мною та іншими засновниками. Зараз, чого приховувати, всі клуби у нас - дотаційні. Але пройде два-три , максимум п'ять років - і клуби будуть прибутковими. А це вже взагалі - інша розмова".

Зараз ви читаєте новину «"Якщо такі люди з'являться, ми будемо щасливі" - президент "Кривбасу" про шейхів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути