середа, 25 квітня 2007 16:53

Кріс Бьорд хоче битися з кривдником Валуєва

 

В середу, 25 квітня, колишній чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO і IBF Кріс Бьорд, 36 років, заявив, що хотів би битися з новоспеченим володарем поясу WBA узбеком Русланом Чагаєвим, 28 років, повідомляє Газета.Ру.

Після перемоги Чагаєва над вже колишнім чемпіоном світу за версією WBA в надважкій вазі росіянином Ніколаєм Валуєвим до узбецького важкоатлета з усіх боків стали поступати перспективні пропозиції.

Зокрема, колишній чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBO і IBF Кріс Бьорд, який 18 квітня провів свій перший бій після торішньої поразки від українського боксера Володимира Кличка й переміг технічним нокаутом в сьомому раунді свого співвітчизника Пола Маріначчо, заявив, що хотів би помірятися силами з Чагаєвим.

-Я тільки що зустрічався з шульгою, Чагаєв теж шульга, і йому подобається боксувати. Мені було б дуже цікаво порівняти свої боксерські навики з його навиками. Я зустрінуся з ним де завгодно, для мене місце проведення бою абсолютно не важливе, я хочу поєдинок за титул, і наш бій був би дуже цікавий, - заявив Бьорд.

Проте, в своєму недавньому інтерв"ю Чагаєв заявив, що у нього інші плани. За його словами, його метою є об"єднання титулів.

- У кожного боксера є мрія завоювати звання чемпіона світу. А зараз, коли я вже завоював це високе звання, у мене з"явилася мета об"єднати всі пояси і стати абсолютним чемпіоном світу. Кожна моя перемога сама по собі дуже дорога - і над Савоном, і над Мазікіним. Свого часу вони була для мене такими ж цінними. Нинішня перемога над Валуєвим вже в професійному боксі для мене дуже приємна, - повідомив Руслан.

Але перед тим, як узятися за об"єднання титулів Чагаєва чекає захист недавно здобутого чемпіонського поясу. Першим претендентом на нього виступає Султан Ібрагімов, але на носі у нього чемпіонський бій з Шенноном Бріггсом (версія WBO). Отже можливі бої з Сергієм Ляховічем або Джонні Руїзом.

Зараз ви читаєте новину «Кріс Бьорд хоче битися з кривдником Валуєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути