понеділок, 01 березня 2021 10:51

Красніков розповів, які зірки світового футболу могли перейти в "Металіст"

Красніков розповів, які зірки світового футболу могли перейти в "Металіст"
Євген Красніков створив власний клуб "Метал". Фото: Скріншот

Колишній спортивний директор "Металіст" Євген Красніков розповів, якими гравцями цікавився харківський клуб.

За словами футбольного функціонера, "Металіст" проявляв інтерес до гравців, які потім стали зірками європейського футболу.

"Гамес Родріґес. Він грав лівого півзахисника в "Банфілд" з Жонатаном Майданою. За нього "Банфілд" тоді попросив 7 мільйонів євро, а в нас не було таких грошей.

Близький був Радамель Фалькао. Але він однозначно сказав, що не поїде ні в Росію, ні в Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маркевич відреагував на заяву Ярославського

Перед початком чемпіонату припускали, спілкувалися, де і які клуби. Усе тоді думали, що "Уракан" вилетить з чемпіонату Аргентини, а вони через 1-2 очка програли чемпіонство "Велесу". І ось за "Уракан" грав Хав'єр Пасторе. Ми розмовляли, але теж було без шансів. Команда, яка мала вилетіти, пішла на чемпіонство, а молодий хлопець тягне їх, обігруючи всіх. За ним була черга, він перейшов у "Палермо".

Лаутаро Мартінес. Коли він тільки з'явився, мені говорили, що він новий Габріел Батистута. Наступного дня вже сказали, що "Інтер" готовий віддати за нього 20-30 мільйонів євро", - сказав Красніков в ефірі "Профутбол Digital".

Лаутаро Мартінес є одним із лідерів "Інтера". Хав'єр Пасторе виступав за ПСЖ, Радомеь Фалькао зараз грає за "МЮ", а до цього захищав кольори "Порту", "Атлетико" та ПСЖ. Гамес Родрігес грав за "Порту", "Реал", "Монако" та "Баварію".

Євген Красніков займався в "Металісті" селекцією в часи роботи з командою Мирона Маркевича. У цей час до Харкова приїхали: Тайсон, Марлос, Соса та інші легіонери з Латинської Америки.

Зараз ви читаєте новину «Красніков розповів, які зірки світового футболу могли перейти в "Металіст"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути