Ексклюзиви
четвер, 11 вересня 2008 13:27

Кращий гравець в історії "Челсі" очолив "Вест Хем"

Кращий гравець в історії "Челсі" очолив "Вест Хем"

Колишній футболіст збірної Італії Джанфранко Дзола очолив лондонський клуб "Вест Хем". Про це пише англійське видання TheGuardian. Дзола підписав трирічний контракт. За даними видання TheIndependent, 42-річний італієць отримуватиме близько півтора мільйонів фунтів стерлінгів в рік. Дзола припинить роботу з молодіжною збірною Італії, в якій він займав пост асистента головного тренера.

Посада наставника "Вест Хема" стала вакантною після відставки Алана Кербішлі, який покинув команду через неузгоджену трансферну політику керівництва клубу.

Головним претендентом на пост тренера "Вест Хема" вважався Славен Біліч, який очолює збірну Хорватії, проте спеціаліст відмовився йти з національної команди.

Дзола сім років провів в лондонському "Челсі". Італієць був визнаний уболівальниками кращим футболістом за всю історію клубу. Дзола розраховує, що йому вдасться умовити члена тренерського штабу "Челсі" Стіва Кларка піти працювати в "Вест Хем" асистентом італійського фахівця.

Нагадаємо, що "Челсі" та "Вест Хем" - найбільш запеклі суперники в лондонському футбольному середовищі.

Зараз ви читаєте новину «Кращий гравець в історії "Челсі" очолив "Вест Хем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути