середа, 16 січня 2013 11:52

Кранчару в "Динамо" подобається тільки зарплата - ЗМІ

Кранчару в "Динамо" подобається тільки зарплата - ЗМІ
Ніко Кранчар може повернутися в Англію ФОТО: sport-xl.net

Півзахисник київського "Динамо" Ніко Кранчар може повернутися в англійську Прем'єр-лігу, де він вже виступав за лондонські "Портсмут" і "Тоттенхем".

За даними хорватського інтернет-видання Jutarnji List, 28-річного футболіста не влаштовує його статус в українському клубі, та й сам перехід в "Динамо" не виправдав очікувань: команда за всіма статтями поступається в чемпіонаті головному конкуренту з Донецька, а атмосфера в колективі залишає бажати кращого. Єдине, що дозволяє Кранчару відволіктися від невеселих думок, це розмір заробітної плати, яка досягає € 180 тисяч на місяць (€ 2,2 мільйона в рік), відзначають журналісти.

Інтерес до півзахисника проявляють англійські "Сандерленд" та суперник харківського "Металіста" в Лізі Європи "Ньюкасл", однак вони навряд чи погодяться задовольнити фінансові апетити хорвата. Втім, питання про можливий відхід Кранчара з "Динамо", якщо і буде підніматися, то вже по закінченні сезону.

Нагадаємо, Ніко Кранчар перебрався до Києва влітку минулого року і зіграв за віце-чемпіонів України 17 поєдинків, в яких відзначився чотирма влучними ударами.

Зараз ви читаєте новину «Кранчару в "Динамо" подобається тільки зарплата - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути