вівторок, 15 січня 2013 10:15

Блохін здійснив перший авіапереліт після операції
17

Фото: Фото: fcdynamo.kiev.ua

У понеділок, 14 січня, київське "Динамо" літаком вилетіло з Києва до Іспанії. Головний тренер киян Олег Блохін вперше здійснив переліт після операції на серці.

4,5-годинний переліт з Києва до Малаги дався команді легко, хоча вже на фінальній стадії повітряної подорожі, десь у проміжку між Італією та Іспанією, літак потрапив у вкрай неприємну зону турбулентності, де літак трясло хвилин 15.

Від аеропорту до курортного міста Марбелья "біло-сині" добиралася близько години. Швидко розквартирувавшися і пообідавши, команда відправилася відпочивати. В 18:30 (за київським часом) динамівці знову зібралися в холі готелю і після нетривалих зборів у повному складі рушили на перше тренування, повідомляє офіційний сайт київського "Динамо".

Нагадаємо, 6 жовтня, Олег Блохін переніс гіпертонічний криз і операцію, а напередодні матчу збірних Україна - Чорногорія 16 жовтня Олег Блохін був виписаний зі стаціонару. Після цього лікарі заборонили Олег Блохіну літати до Нового року.

"Звичайно, особисто сам теж трохи хвилююся, все-таки це мій перший переліт після хвороби, - цитує Блохіна Чемпионат.com з посиланням на телеканал Київ. - В Іспанії на нас чекає важка тренувальна робота. Навантаження будуть великими, а чотири тренувальних матчі пройдуть на тлі втоми. Швидше за все, як я подивився програму зборів, тренуватися будемо по три рази на день, оскільки часу до першої гри з "Бордо" зовсім мало, всього один місяць".

Зараз ви читаєте новину «Блохін здійснив перший авіапереліт після операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути