субота, 13 липня 2013 11:29

Кранчар може приєднатися до Михалика в "Локомотиві"

Кранчар може приєднатися до Михалика в "Локомотиві"
Ніко Кранчар не зміг стати гравцем основи "Динамо" ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Півзахисник київського "Динамо" і збірної Хорватії з футболу Ніко Кранчар може перейти у російський ФК "Локомотив", повідомляє хорватський портал Euronogomet.com.

За інформацією журналістів, у послугах 28-річного хавбека зацікавлкні також клуби з чемпіонатів Греції, Туреччини та Австрії. Кранчар перейшов у "Динамо" влітку 2012 року з "Тоттенхема", але не зміг закріпитися у складі "біло-синіх" (відіграв лише 21 матч, забив 4 голи).

Після того, як український клуб придбав у "Монпельє" Юнеса Беланда, який виступає на тій же позиції центрального атакуючого півзахисника, кияни готові розглянути будь-яку пропозицію по хорвату.

Трансферна вартість гравця може скласти близько 6 млн доларів. Кранчара хотів бачити у своїй команді ще Славен Біліч, який залишив посаду головного тренера "залізничників" у червні, проте перехід можливий і зараз. За інформацією російських ЗМІ, один з небагатьох центральних атакуючих хавбеків "Локомотива" Дмитро Торбінський вже найближчим часом відправиться в "Рубін", таким чином, московський клуб зацікавлений в якісному посилення цієї позиції.

Кранчар, на рахунку якого 73 матчі за збірну Хорватії, грав у загребському "Динамо" (2001-2005), "Хайдуку" зі Спліта (2005-2006), британських "Портсмуті" (2006-2009) і "Тоттенхемі" (2009 — 2012).

Додамо, що раніше "Локомотив" підписав трирічний контракт із захисником "Динамо" Тарасом Михаликом.

Зараз ви читаєте новину «Кранчар може приєднатися до Михалика в "Локомотиві"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути