пʼятниця, 02 червня 2017 22:20

Козак Ярмоленко і цар Селезньов: як збірна України потренувалася на "Олімпійському"
27

Збірна України провела відкрите тренування на "Олімпійському"
Фото: Ірина Козюпа
Збірна України провела відкрите тренування на "Олімпійському"
Збірна України провела відкрите тренування на "Олімпійському"
Збірна України провела відкрите тренування на "Олімпійському"
Збірна України провела відкрите тренування на "Олімпійському"

Національна збірна України провела відкрите тренування на "Олімпійському". На команду найближчими днями чекають два матчі – товариська гра з Мальтою і офіційна, в рамках кваліфікації до КС-2018 проти Фінляндії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рауль зараз лежить з температурою, вилетить за нами пізніше" - Шевченко

"Матч із Мальтою для нас дуже важливий, це можливість випробувати певні схеми, які ми, можливо, застосуємо проти збірної Фінляндії", - говорить півзахисник нашої команди Максим Малишев. По дорозі у підтрибунне приміщення завертає до вболівальників на автограф та селфісесію.

Не забуває про вболівальників і Андрій Ярмоленко. "Андрій, дай футболку! Ну хоча б манішку", - чутно з трибун. Стадіон залишає вже без манішки. Прес-аташе команди Олександр Гливінський забирає від фанів фотобанер-згадку. Обіцяє передати. "Як козак Ярмоленко забив гол в Іспанії за збірну світу", - написано на ньому. Також наклеєні кілька фотографій. Одночасно голкіпер Микита Шевченко знімає рукавички, кидає на трибуни.

"Цар, іди до нас, розпишися!", - з іншої трибуни кличуть Селезньова. Підходить, приділяє всім увагу. Ставить автографи, фотографується. Естафету підхоплює тезка і екс-одноклубник Коноплянка.

6 червня в Австрії збірна України зіграє товариську гру з Мальтою. А за 5 днів команда Андрія Шевченка зустрінеться в Тампере з командою Фінляндії в рамках кваліфікації до КС-2018. Початок обох матчів о 19.00, телетрансляція на ТРК "Україна", а текстовий онлайн планує провести наш сайт.

Зараз ви читаєте новину «Козак Ярмоленко і цар Селезньов: як збірна України потренувалася на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути