пʼятниця, 01 лютого 2008 13:00

Ковальчук уникнув серйозної травми коліна

Російський нападник "Атланти", один з кращих бомбардирів сезону в Національній хокейній Лізі Ілля Ковальчук уникнув серйозної травми коліна.

Ковальчук отримав пошкодження в минулої середи, коли його команда зустрічалася з "Піттсбургом". У другому періоді фінський форвард "Піттсбурга" Яркко Рууту зустрів росіянина ударом коліно в коліно, після чого Ковальчук довго не піднімався з льоду. Згодом він вийшов ще на одну зміну, але грати в повну силу вже не міг і незабаром відправився в роздягальню.

За словами генерального менеджера "Атланти" Дону Уодделла, вже наступного дня, 31 січня, Ковальчук відчував себе краще - коліно хокеїста не виглядало опухлим, а сам він не шкутильгав. Проте як мінімум два матчі росіянинові все ж таки доведеться пропустити, і допомогти своїй команді в іграх з "Баффало" і "Вашингтоном" він не зможе.

Спочатку передбачалося, що Ковальчук вибув з ладу надовго. За відомостями різних ЗМІ, існувала вірогідність, що форвардові доведеться пропустити декілька місяців, і це могло поставити під питання його участь на чемпіонаті світу-2008 у складі збірної Росії.

Джерело: "Евроспорт"
Зараз ви читаєте новину «Ковальчук уникнув серйозної травми коліна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути