середа, 18 серпня 2010 12:43

Коваль з Гусєвим не дали голландцям поїхати з перемогою (ФОТО)
37

Київське "Динамо" добилося не кращої результату (1:1) у домашньому поєдинку раунду плей-офф Ліги чемпіонів проти "Аякса". Головна проблема - пропущений гол, який тепер дає деяку перевагу віце-чемпіону Голландії.

У першому таймі гра у "Динамо" йшла, але дотиснути "Аякс" не вдалося, а гості поступово освоїлися і нагадали динамівцям про їх власні проблеми в обороні. Свій перший матч за "Динамо" зіграв 17-річний голкіпер Максим Коваль і ще до перерви в декількох епізодах врятував "Динамо" від неприємностей.

У другому таймі Гармаш отримав друге попередження, не зумівши вірно виконати підкат. А через кілька секунд "Аякс" реалізував той самий "гармашевскій" стандарт - Вертонгена позиційно переграв Алмейду і головою переправив м'яч у сітку. Відігралися господарі через кілька хвилин після того, як сильно вибитий Ковалем м'яч знайшов ногу Олега Гусєва, і той, вийшовши один на один не залишив шансів воротарю "Аякса" - 1:1, повідомляє Террикон.

Фото: Ілля Хохлов/football.ua


Зараз ви читаєте новину «Коваль з Гусєвим не дали голландцям поїхати з перемогою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути