Ексклюзиви
неділя, 08 серпня 2010 10:50

Котельник програв бій за два чемпіонські пояси (ФОТО)

 

Сьогодні у Сент-Луїсі, США завершилося боксерське шоу, у головному поєдинку якого чемпіон WBC і IBF у першій напівсередній вазі 23-річний американець Девон Александр (20 (13) -0 (0) -0) і екс-чемпіон WBA у першій напівсередній вазі 32-річний українець Андрій Котельник (31 (13) -3 (0) -1) боксували за пояси, яким володіє американець.

Практично весь поєдинок Котельник провів в атаках, активно працюючи джебом і підключаючи до атак прямий удар справа і лівий боковий. Олександр боксував на контратаках і завдавав достатньо багато ударів, маючи свої вдалі моменти, проте більшість з його комбінацій доводилося по захисту.

Наприкінці поєдинку Котельник зберіг більше сил і досить очевидно контролював хід бою, що, втім, не оцінили судді, одностайно віддавши перемогу Олександру з рахунком 116-112.

"Мені потрібен пояс, - сказав Андрій. - Я заслужив його. Якби поєдинок відбувся не тут, а де-небудь в іншому місці - я був би чемпіоном. У мене просто немає слів, щоб описати те, що сталося. Цей хлопець має те, що по праву належить мені".

У післяматчевому інтерв"ю Александр заявив, що хотів би провести наступний бій проти чемпіона WBO в першій напівсередній вазі 26-річного американця Тімоті Бредлі.

За матеріалами Аllboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Котельник програв бій за два чемпіонські пояси (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути