Ексклюзиви
субота, 07 серпня 2010 11:32

Котельник і Александр взяли вагу (ФОТО)

 

Учора в Сент-Луїсі, США відбулася офіційна процедура зважування учасників  боксерського шоу, у головному поєдинку якого чемпіон WBC і IBF в першій напівсередній вазі 23-річний американець Девон Александр (20 (13) -0 (0) -0) і екс- чемпіон WBA у в першій напівсередній вазі 32-річний українець Андрій Котельник (31 (13) -3 (0) -1) посперечаються за пояси, якими володіє американець.

Обидва боксери без проблем уклалися в ліміт першої напівсередньої ваги (63,5 кг / 140 фунтів): Олександр потягнув на 62,935 кг (138,75 фунта), а ваги під Котельником показали 63,276 кг (139,5 фунтів).

Нагадаємо, бій відбудеться восьмого серпня о 04.00 годині за київським часом. Для 32-річного українця 23-річний американець буде найскладнішим суперником за всю його кар"єру в професіоналах. У разі перемоги в своєму дебютному на американському рингу бою, Котельник на кілька років продовжить свою кар"єру.

Більше того, він, навіть, програвши гідно, зможе отримати бій ще з кимось із зірок своєї вагової категорії. При іншому результаті поєдинку, Андрій ризикує залишитися без райдужних перспектив в якості боксера. І тут не допоможе контракт на три роки з Доном Кінгом.

За матеріалами Турнир, Аllboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Котельник і Александр взяли вагу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути