Ексклюзиви
пʼятниця, 06 серпня 2010 13:48

Букмекери не вірять у перемогу Котельника

Букмекери не вірять у перемогу Котельника

В суботу, 7 серпня, в США відбудеться поєдинок, в якому чемпіон WBC і IBF в першій напівсередній вазі 23-річний американець Девон Александр (20 (13) -0 (0) -0) і екс-чемпіон WBA в цій вазі 32 - річний українець Андрій Котельник (31 (13) -3 (0) -1) посперечаються за два пояси, які належать Александру.

У цьому протистоянні букмекери віддають явну перевагу американцеві, ставки на якого приймаються в середньому з розрахунку 1,15 (за кожен поставлений долар виплачується 1 долар 15 центів), тоді як коефіцієнт на перемогу Котельника складає вельми значні 4,5 (4,5 доларів за кожен поставлений).

"Мені пощастило битися в Сент-Луїсі, це особливе відчуття, - каже Андрій, - Сьогодні я бачу, що місто справді живе боєм. Минулого разу, коли я був тут, народу було не дуже багато, але зараз зал для прес-конференцій заповнений.

Я хотів би подякувати Дону Кінгу і HBO, завдяки яким я візьму участь у найважчому поєдинку цього вечора. Брати участь у головному бою вечора, під час якого будуть битися такі зірки, як Корі Спінкс і Глен Джонсон - велика честь для мене."

Поєдинок розпочнеться о 04.00 за київським часом і транслюватиметься по телеканалу "Спорт-1".

За матеріалами Fightnews, Турнир

Зараз ви читаєте новину «Букмекери не вірять у перемогу Котельника ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути