вівторок, 19 березня 2013 14:37

Коноплянка залишив розташування збірної України

Коноплянка залишив розташування збірної України
Коноплянка не зіграє з Польщею. Фото: dynamo.kiev.ua

Національна збірна України розпочала підготовку до двох матчів відбіркового турніру чемпіонату світу 2014 року проти команд Польщі та Молдови, які відбудуться 22-го і 26-го березня відповідно.

17 березня футболісти, яких тренерський штаб збірної викликав для підготовки до вищезазначених поєдинків, зібралися в Кончі-Заспі.

Винятком стали лише гравці "Металіста" Олександр Горяїнов і Марко Девіч, які у складі свого клубу в понеділок провели матч чемпіонату України проти Говерли. Харків'яни в табір національної команди прибули у вівторок вранці.

Учора ввечері збірна провела тренування. На жаль, не зміг взяти участь у занятті півзахисник дніпропетровського "Дніпра" Євген Коноплянка, який відновлюється після травми.

Футболіст прибув у розташування збірної разом з клубним лікарем і провів розмову з головним тренером національної команди Михайлом Фоменком. Євген поінформував наставника, що не встигне відновитися навіть до матчу проти Молдови і на цей раз не допоможе збірній. Михайло Іванович в свою чергу побажав гравцеві якнайшвидшого одужання.

Зараз ви читаєте новину «Коноплянка залишив розташування збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути