вівторок, 12 березня 2013 11:26

Коноплянка не допоможе Україні в матчі з Польщею

Коноплянка не допоможе Україні в матчі з Польщею
Коноплянка вибув на декілька тижнів. Фото: dynamo.kiev.ua

Один з лідерів "Дніпра" і збірної України Євген Коноплянка вибув з тренувального процесу на декілька тижнів.

Про це розповів один з тренерів збірної України Олександр Заваров після відвідування матчу чемпіонату України "Говерла" - "Дніпро".

"Функції тренерів, які входять до штабу збірної України, розподілилися так, що мені в минулому турі випало побувати на матчі "Говерли" з "Дніпром". Побачене дозволило зробити висновок: фізичні кондиції футболістів перебувають на належному рівні. Звичайно ж, показати надприродню майстерність вони не могли, оскільки грати довелося на важкому від вологи поле. Але головне, що всі кандидати в збірну, які грали в цьому матчі, обійшлися без травм", - сказав Заваров.

"От тільки шкода, що ні "Дніпро", ні збірна не зможуть розраховувати найближчим часом на Євгена Коноплянку. Наскільки я зрозумів з недільної розмови з представниками дніпропетровського клубу, гравець не зможе тренуватися протягом декількох тижнів", - зазначив він.

Олександр Заваров залишився задоволений діями інших "збірників" "Дніпра".

"Що ж до решти футболістів цієї команди, на яких розраховує тренерський штаб збірної України, - Руслана Ротаня, Романа Зозулі та Євгена Селезньова, то вони виглядали непогано. Шкода, не зміг побачити в справі Артема Федецького, який залишився в запасі. З чим пов'язана його відсутність, сказати складно - Хуанде Рамосу видніше. Знаю тільки, що Федецький здоровий - стало бути, на нього ми також можемо розраховувати", - повідомив Заваров.

Нагадаємо, збірна України в наступну п'ятницю, 22 березня, проведе зустріч у Варшаві проти Польщі, а після цього 26 березня в Одесі зіграє проти Молдови. Для збереження шансів на вихід з відбіркової групи команді Фоменка потрібно здобувати шість очок у цих двох матчах.

Зараз ви читаєте новину «Коноплянка не допоможе Україні в матчі з Польщею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути