субота, 17 листопада 2018 15:01

Коноплянка побачив позитив у поразці від Словаччини

Коноплянка побачив позитив у поразці від Словаччини
Коноплянка, праворуч, поділився думками про поразку від словаків. Фото: Уніан

Півзахисник збірної України Євген Коноплянка, який у матчі зі Словаччиною вийшов на поле з капітанською пов'язкою, прокоментував поразку від суперника (1:4).

"Пропустили за всі матчі, де грали на нуль? Згоден. У тих матчах нам удача десь посміхалася. Сьогодні повністю не наш вечір, добре, що він сьогодні. Тому що в грі нічого не вирішувалося. Звичайно, ніхто не хоче програвати , особливо з таким рахунком. Сподіваюся, вболівальники теж поставляться з розумінням.

Неприємно їхати ... Навіть якщо на тренуванні програєш з таким рахунком, ти не в гуморі. Зараз, повірте, у нас такий же настрій. Перший тайм був не дуже, скажімо м'яко.

Але все одно є позитивні моменти, оскільки в другому таймі з'явилися у нас якісь моменти, гра намалювалася, були позитивні моменти. Можу сказати, що тактика нова, напевно, мало часу у нас було, щоб ми зрозуміли все і все виходило.

Тому нічого страшного, добре, що сьогодні це все сталося, ми подивимося завтра всі наші погані моменти, що було не так, ми їх виправимо. Є для цього друга гра проти Туреччини. Добре, що є друге випробування, подивимося, як ми зробимо все ці моменти.

Було мало часу на розуміння нової тактики? Звичайно. Я ж кажу, це вам не в Fifa, де поміняв тактику і побіг на джойстику. Тут потрібно трошки більше часу, щоб зрозуміти це все. Це один механізм, один-два випадають і він не працює.

Як прокоментую свій топ-гол? Навіть його дивитися не буду

Це не пройде проти такої хорошої команди. Я навіть радий, що це все сталося саме сьогодні, а не коли нам потрібні очки.

Говорив перед грою, що без без Марлоса і Яромоленко буде важко. Але у нас багато молодих гравців і талановитих. У нас хороше майбутнє, бачу на тренуваннях, як вони працюють, у них все є, щоб грати в футбол, просто потрібен час.

Для цього є такі хороші матчі, моменти, можна себе перевірити, щоб в подальшому у них не було мандражу, вони ж теж переживають, теж люди. Я пам'ятаю, коли я виходив вперше. Всьому свій час, бачу, що у нас все вийде.

Як прокоментую свій топ-гол? Навіть його дивитися не буду. Він мені багато радості не принесе, не хочу його навіть коментувати. Коли обіграємо Туреччину, тоді будемо обговорювати, як я забивав. Повірте, зараз не той момент, коли будемо говорити про моїх голах", - сказав Коноплянка в ефірі "Футбол 1/2".

Наступний матч збірна України проведе на виїзді з Туреччиною.

Зараз ви читаєте новину «Коноплянка побачив позитив у поразці від Словаччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути