Ексклюзиви
понеділок, 01 квітня 2013 08:59

"Коньков запропонував мені посаду менеджера збірної України" - Селюк

"Коньков запропонував мені посаду менеджера збірної України" - Селюк
"Можливо, привезу кілька класних іноземців для збірної" - Селюк ФОТО: sport.segodnya.ua

Відомий футбольний агент Дмитро Селюк розповів про те, що президент ФФУ Анатолій Коньков запропонував йому посаду комерційного менеджера.

"У п'ятницю Анатолій Коньков подзвонив мені і запропонував посаду менеджера збірної. У мої обов'язки будуть входити контроль за витратами збірної, а також організація товариських матчів проти таких збірних, як Кот-Д'Івуар, Аргентина і Бразилія.

І, можливо, я привезу декілька класних іноземців, яких ми зможемо натуралізувати до чемпіонату світу 2018 року. Поки остаточного рішення я не прийняв", - розповів Селюк в ефірі програми "Великий футбол".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коньков зустрівся з Блаттером у Цюріху

Раніше Селюк прокоментував призначення головним тренером збірної України Михайла Фоменка.

"Якщо Фоменко такий класний фахівець, чому він нікого не тренував останні роки? Його вихваляв президент "Таврії" Сергій Куніцин. Чому тоді кримчан тренує тепер Лужний, а раніше з командою працював Альтман?

Фоменко мав посаду - голова Комітету національних збірних. Чому він зайняв ще й місце головного тренера? Сам себе призначив? І якщо правда, що Фоменко вів переговори з Ерікссоном, іншим претендентом на посаду наставника збірної України, то де тут логіка й етика?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україна в листопаді зіграє з Францією" - Коньков

Контракт з новим головним тренером підписаний за схемою "1+2". Це означає, що у Фоменка як кризового менеджера, потрібного збірній в її нинішній турнірної ситуації, не вірять. Інакше підписали б на три роки, а не страхувалися обраною формулою.

Тренер 18 років тому очолював збірну Гвінеї. Це весь досвід Фоменка в роботі з національними командами. Замало", - заявив агент в інтерв'ю Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Коньков запропонував мені посаду менеджера збірної України" - Селюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути