Ексклюзиви
вівторок, 22 квітня 2008 18:39

Команду "Формули-1" "Tоро Россо" бізнесмен готовий продати за 80 млн євро

Австрійський бізнесмен Дітріх Матешиць місяць тому оголосив про своє бажання продати команду "Формули-1" "Торо Россо". З тих пір нічого істотного від цієї заяви в житті цієї команди не змінилося. При цьому ще жодного разу не говорилось про те, за яку ціну австрійський бізнесмен готовий розлучитися з цією стайнею.

Днями швейцарський журнал ""Motorsport Aktuell"" опублікував на своїх сторінках інформацію про те, що власник марки енергетичного напою Red Bull готовий продати команду з Фаенци за 80 мільйонів євро.

Дітріх Матешиць уточнив, що команда "Торо Россо" буде продана не раніше початку наступного року, і лише дуже солідному інвесторові.

Відмітимо, що Герхард Бергер - співвласник маленької Scuderia - відвідав недавно Дубаї, щоб знайти там відповідних інвесторів для придбання цієї команди. Австрієць повинен буде повернутися туди в наступному місяці.

"Формула-1.ру"
Зараз ви читаєте новину «Команду "Формули-1" "Tоро Россо" бізнесмен готовий продати за 80 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути