вівторок, 18 березня 2008 14:37

"Стайню" "Торо Россо" виставили на продаж

Власники команди "Формули-1" "Торо Россо" Дітріх Матешіц і Герхард Бергер виставили її на продаж. До кінця наступного сезону у італійської стайні з"явиться новий співвласник.

Впродовж декількох місяців в пресі виникали чутки про те, що Матешіц і Бергер хочуть продати "Торо Россо". Відповідно до нового Договору згоди, клієнтські шасі в "Формулі-1" будуть заборонені з 2010 року, і австрійський мільйонер каже, що не бачить більше сенсу мати дочірню команду.

"Той факт, що ми виставили "Торо Россо" на продаж, більше не є секретом. З 2010 року набувають чинності нові правила, і співпраця в проектуванні і доводці болідів між "Ред Буллом" і "Торо Россо" стане неможливою. Отже я вважаю за необхідне сконцентрувати свої зусилля на одній стайні. Ми залишимося власниками "Торо Россо" в нинішньому сезоні, але до кінця 2010 року вона буде продана", - заявив Матешіц.

З чуток, одним з потенційних покупців команди є власник групи "Російський стандарт" Рустам Таріко. У Мельбурні він був помічений в гостях у Бергера. В ролі іншого кандидата називають власника серії A1GP, південноафриканського бізнесмена Тоні Тейшейра.

Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «"Стайню" "Торо Россо" виставили на продаж ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути