пʼятниця, 03 січня 2020 16:58

Команда Джошуа поставила жорстку умову Усику

Команда Джошуа поставила жорстку умову Усику
Фото: РБК-Україна

Стали відомі подробиці переговорів команди чемпіона світу за версіями WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа з провідними боксерськими організаціями із захисту чемпіонських поясів.

У промоутера британського боксера Едді Хірна є конкретний план, націлений на те, щоб утримати чемпіонські пояси під контролем його підопічного, повідомляє польське видання ringpolska.pl.

Згідно із задумом Хірна, Джошуа повернеться на ринг у травні і проведе бій з Кубратом Пулєвим. Поєдинок стане обов'язковим захистом титулу IBF. Це буде означати, що Джошуа добровільно відмовиться від пояса WBO, обов'язковим претендентом на який є Олександр Усик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ванній з піною та під ялинкою: Усик із дружиною знялися в спокусливій фотосесії

За неофіційною інформацією, Джошуа може погодитися на таке рішення за однієї умови. Переможець його бою з Пулєвим повинен стати офіційним претендентом на пояс WBO й отримати шанс повернути його не пізніше, ніж через рік.

Хірн хоче, щоб вакантний титул WBO в цій ситуації розігрувався між Олександром Усиком і Дереком Чісорою. Цей бій орієнтовно повинен відбутися вже в березні цього року в Англії. Хоча є ймовірність, що українець конкуруватиме і з Джозефом Паркером: на цей момент українець і новозеландець посідають два найвищих місця у важкій вазі рейтингу WBO.

Усик нокаутом виграв перший чемпіонський бій у США.

Зараз ви читаєте новину «Команда Джошуа поставила жорстку умову Усику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути