понеділок, 18 березня 2013 20:41

Колліна показав свою дружину і доньок
11

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Куратор системи арбітражу в Україні П'єрлуїджі Колліна вперше у новому році зустрівся з журналістами у рамках футбольного прес-клубу. Основна тема — додаткові асистенти арбітра за воротами.

Нагадаємо, з 19-го туру матчі прем'єр-ліги України обслуговує суддівська бригада у складі п'яти арбітрів.

Майже двогодинна зустріч розпочалася зі знайомства з сім'єю італійця. Поки Колліна підключав свій ноутбук, на екрані залу Будинку футболу, в якому традиційно проходять виконкоми Федерації футболу України, висвітилася фотографія куратора з дружиною та двома доньками.

"Знайомтесь, це моя сім'я", - сказав італієць, поки журналісти із замилуванням дивилися на фото.

Додамо, що разом з Колліною до журналістів прийшли помічник Лучано Лучі та голова комітету арбітрів ФФУ Василь Мельничук.

Під кінець зустрічі куратор зробив журналістам подарунок. З приходом італійця діючі арбітри перестали спілкуватися з пресою. Така практика УЄФА — лише у Німеччині рефері відкриті для ЗМІ.

Але наступного понеділка, 25 березня, судді зберуться у Будинку футболу, користуючись перервою у чемпіонаті, і Колліна дозволить журналістам поспілкуватися 15-20 хвилин з кількома арбітрами.

Також італієць зазначив, що рефері не бажано користуватися соціальними мережами.

"Це дуже серйозне питання. Я не користуюся ні Facebook, ні Twitter, але знаю, що можу створити сторінку від вашого імені за 5 хвилин. Після матчу Ліги чемпіонів "Реал" — "МЮ" журналісти писали, що суддя матчу Джюнейт Чакир фанат Роналду, спираючись на записи у Twitter. Невже ви думаєте, що арбітр Ліги чемпіонів залишатиме такі записи? Це фальшивий аккаунт.

Скажу більше, ЗМІ розповсюдили фальшиве інтерв'ю турецького журналіста, а офіційне звернення самого арбітра ніхто поширювати не захотів. Ніхто не забороняє арбітрам користуватися соціальними мережами, але це потрібно робити відповідально. Адже легше сказати, що мене там немає, ніж, що я нічого такого не писав", - зазначив Колліна.

Італієць додав, що нарахував близько п'яти своїх псевдосторінок у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Колліна показав свою дружину і доньок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути