вівторок, 21 лютого 2012 17:58

Колліна погодився підписати новий контракт з ФФУ

Колліна погодився підписати новий контракт з ФФУ

Після закінчення чергового засідання Виконкому ФФУ, який відбувся сьогодні в Будинку Футболу, традиційний брифінг для журналістів провів президент Федерації Григорій Суркіс.

У його ході глава українського футболу, зокрема, повідомив, що за підсумками засідання куратор українського суддівського корпусу П'єрлуїджі Колліна дав свою згоду продовжити свою співпрацю з ФФУ.

Відзначимо, що термін діючого контракту італійця з ФФУ закінчується через півроку. Нова ж угода буде розрахована на три роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колліна став найкращим арбітром за 50 років

"Першим з питань, які сьогодні розглядалися на Виконкомі ФФУ, було питання про роботу комітету арбітрів. З широкомасштабним звітом виступив куратор українського суддівства П'єрлуїджі Колліна, продемонструвавши плоди своєї роботи за 18 місяців. Ви знаєте, що було багато нарікань і претензій до його роботи (з боку футболістів, уболівальників, журналістів), основна суть яких полягала в тому, що найчастіше команда не досягає результату з вини "людей в чорному".

І ось я був щиро здивований однією обставиною. Контракт з Колліною був укладений 18 місяців тому терміном на 2 роки. А сьогодні за підсумками його доповіді відбулося таке єднання в залі, якого я давно не спостерігав. Оплески на адресу Колліни були тривалими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Можливо, я погано вимовляю імена, але український футбол я знаю добре" - Колліна

Зрозуміло, до італійця прозвучало запитання: а що буде через 6 місяців? Одним словом, його запитали, чи готовий він продовжити контракт з ФФУ. Можу сказати, що я зі свого боку якраз і займався останні кілька місяців тим, щоб умовити Колліну залишитися в Україні. Тут же неорана цілина!

У підсумку, всі 25 моїх колег, які були присутні на сьогоднішньому засіданні Виконкому ФФУ, проголосували за те, щоб Колліна працював на своїй посаді наступні 3,5 роки. Думаю, це і є оцінка його роботи. Такої одностайності на виконкомах за останні кілька років не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У моєму паспорті не залишилось чистих сторінок" - Колліна

Сам Колліна погодився працювати, і найближчим часом з ним буде укладений додатковий контракт терміном на 3 роки", - сказав Суркіс.

Зараз ви читаєте новину «Колліна погодився підписати новий контракт з ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути