Ексклюзиви
понеділок, 19 липня 2010 15:54

Колліна офіційно став куратором Комітету арбітрів ФФУ

Колліна офіційно став куратором Комітету арбітрів ФФУ

Сьогодні, 19 липня, у столичному Будинку футболу відбулося засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України. Першим питанням у порядку денному стояла ратифікація угоди між ФФУ та П"єрлуїджі Колліною про призначення італійця на посаду куратора системи суддівства у професійному футболі України.

За найвідомішого арбітра світу проголосували одностайно і Колліна офіційно зайняв свою посаду. На виконкомі італієць сидів поряд з головою Комітету арбітрів Вадимом Шевченком, спілкувався з присутніми через перекладача. П"єрлуїджі говорив рідною італійською мовою, дякував за виявлену до нього повагу та довіру. Кілька разів англійською сказав "O'k".

"Український футбол – це важливий футбол. Прем"єр-ліга перебуває на провідних ролях в Європі. Через два роки Україна разом з Польщею прийматиме Євро-2012. Моє завдання – налагодити таку систему, яка відповідатиме вимогам УЄФА та ФІФА" - заявив куратор.

Колліна говорив більше 20 хв. Потім відповідав на питання членів виконкому. Коли тема суддівства була вичерпана, куратор залишив зал засідання. Сьогодні у Колліни запланована зустріч з інспекторами другої, першої ліг та Прем"єр-ліги.

Італієць вже провів свою першу зустріч з арбітрами. У майбутньому буде складений план "побачень" Колліни з суддями.

Нагадаємо, угода ФФУ з П"єрлуїджі розрахована на два роки.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Колліна офіційно став куратором Комітету арбітрів ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути