вівторок, 13 липня 2010 17:58

Колліна приступив до роботи в Україні

Колліна приступив до роботи в Україні

Куратор системи суддівства в професійному футболі України П"єрлуїджі Колліна разом з помічником Лучіано Лучі почали свою роботу в Україні.

Вже на вихідних вони переглянули у прямому ефірі всі матчі української Прем"єр-ліги, повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

За словами італійського фахівця, ще рано давати будь конкретні оцінки. Але з того, що довелося побачити, деякі моменти в роботі арбітрів потребують поліпшення.

За результатами всіх матчів першого туру був зроблений аналіз помилок. Колліна відправив електронною поштою листи арбітрам з відео-матеріалами та аналітикою. У них куратор висловив нагальну рекомендацію - більше уваги приділяти покаранням за грубу гру і серйозні порушення правил гри.

Італійський фахівець поки не буде вступати ні в які дискусії з клубами, оскільки найближчим часом за сприянням ФФУ і УФПЛ планує зустрітися з менеджерами клубів, щоб безпосередньо обговорити існуючі проблеми.

Зустріч із журналістами Колліна планує після 19 липня, коли перші пропозиції щодо реформування системи арбітражу будуть розглянуті на засіданні Виконкому ФФУ. Причому, як зізнався сам куратор, він буде спілкуватися з мас-медіа не тільки у форматі прес-конференцій та брифінгів, але й за круглим столом, під час якого всі учасники мають рівні можливості подискутувати і вільно обмінятися думками.

У планах Колліни вже найближчим часом зустрітися з інспекторами Прем"єр-ліги. А після старту, 17 липня, першості країни під егідою ПФЛ - на черзі професійна розмова з суддями та інспекторами, які працюють на матчах першої та другої ліги.

Нагадаємо, що П"єрлуїджі Колліна підписав з Федерацією футболу України контракт на два роки.

За матеріалами СПОРТ Bigmir) net

Зараз ви читаєте новину «Колліна приступив до роботи в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути