Ексклюзиви
середа, 10 квітня 2013 13:08

Колишньому чемпіонові з боксу "скостили" 55 років з призначеного тюремного терміну

Колишньому чемпіонові з боксу "скостили" 55 років з призначеного тюремного терміну

Через сім років після того, як колишній чемпіон Північної Америки в суперважкій вазі Кліффорд Етьєнн (29-4-2, 20 КО) потрапив за грати за сукупністю кількох серйозних статей, суд "скостив" злочинцеві 55 років терміну. Тепер, повідомляє The Advocate, замість 160 років у в'язниці Етьєнн проведе там... 105, інформує vringe.

Нагадаємо, що Кліффорд був затриманий в серпні 2005 року за розбійний напад, пограбування, викрадення людей і спробу вбивства офіцерів поліції. Пограбувавши касу на $2 тисячі, боксер захопив автомобіль з родиною, яка перебувала в ньому, намагався сховатися від поліцейської погоні, а коли це не вдалося — чинив опір арешту із зброєю в руках.

Спочатку Етьєнна запроторили на 105 років, проте трохи пізніше суд додав ще 55 років за інцидент у 1992 році, коли "Носоріг" також здійснив спробу збройного пограбування каси магазину. Через процесуальні помилки ці додаткові роки тюремного терміну тепер мають бути зняті.

Востаннє Кліффорд боксував у травні 2005 року, програвши нокаутом Миколі Валуєву. Через три місяці після цієї поразки він і скоїв згаданий злочин.

Зараз ви читаєте новину «Колишньому чемпіонові з боксу "скостили" 55 років з призначеного тюремного терміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути