середа, 15 жовтня 2008 18:35

Через несплату аліментів Холіфілд може загриміти у в"язницю

Адвокат, що представляє інтереси матері одного з дітей колишнього чотириразового чемпіона світу в надважкій вазі Евандера Холіфілда, вимагає його ув`язнення за відхилення від сплати аліментів, повідомляє champion з посиланням на allboxing.

За словами адвоката, Холіфілду був даний термін до 1 вересня, щоб оплатити юридичні витрати, пов"язані зі стягненням з його аліментів, а також відкрити траст-фонд для нагромадження коштів на утримання для свого 11-річного сина. Однак жодна з цих вимог не була виконана.

Засідання суду, на якому буде розглядатися дане питання, відбудеться 22 жовтня. Розмір аліментів, що екс-чемпіон виплачує на утримання цієї дитини, складає три тисячі доларів на місяць.

Усього ж Холіфілд, що заробив за свою кар"єру близько 248 мільйонів доларів. Боксер має 11 дітей, лише двоє з яких живуть разом з ним і його третьою дружиною. Холіфілд щорічно витрачає на виплату аліментів близько 500 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «Через несплату аліментів Холіфілд може загриміти у в"язницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути