понеділок, 07 квітня 2008 20:09

Дон Кінг провідав у в"язниці екс-чемпіона WBA (ФОТО)

Знаменитий промоутер Дон Кінг приїхав в панамську в"язницю підтримати колишнього чемпіона за версією WBA в першій легкій вазі Вісенте Москеру.

Боксер утримується там з 2006 року за звинуваченням у вбивстві, обставини якого вкрай незрозумілі. Москера все ще чекає рішення суддів, але тут від WBA вже нічого не залежить. Разом з Кінгом підтримати екс-чемпіона прибув і віце-президент WBA Гілберто Хесус Мендоса й інші офіційні особи організації, а також колишній менеджер боксера Рохеліо Еспіньо.

"Я невинуватий і сиджу за злочин, який не здійснював, - заявив Москера. - Мені 27 років, і я віддаю кращі роки в"язниці. Мені потрібна можливість продовжити свою кар"єру, щоб я знов зміг допомагати своїй сім"ї і став би прикладом для наслідування для своїх співвітчизників. Я втомився чекати. Я намагаюся трохи бігати, щоб ще залишатися у формі".

Але залишатися у формі у нього не дуже виходить: Москера, який колись для бою показував на вагах близько 59 кг, тепер виглядає на всі 80, що не може не засмучувати.

Кінг і Мендоса публічно закликали владу Панами відпустити екс-чемпіона, оскільки він знаходиться у в"язниці без вироку, зрушень в його справі не спостерігається, а балістична експертиза свідчить на користь його невинності.

Кінг поспілкувався з боксером і його сусідами по камері, а на завершення візиту голосно закричав "Звільніть Москеру, свободу Москері!", і ці вигуки відразу підхопили в"язні.

Fightnews.ru
Зараз ви читаєте новину «Дон Кінг провідав у в"язниці екс-чемпіона WBA (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути