понеділок, 27 жовтня 2008 12:38

Колишній тренер "Зеніту" потрапив в психлікарню

У колишнього головного тренера азербайджанського клубу "Нефтчи" Властіміла Петржели виникла проблема із здоров"ям. Як повідомляє "АПА-спорт", 55-річного чеського фахівця, що проходить протягом двох місяців курс лікування в психіатричній лікарні, дозволяють відвідувати тільки його колишній дружині Сузані Кратохвіловій.

До речі, в пресі поширена інформація про спробу здійснення самогубства Петржелою. Проте Сузана заперечує те, що її колишній чоловік має намір накласти на себе руки: "Це чиста брехня. Після того, як Властіміл прочитає про це, у нього з"явиться більше сил для повернення до життя".

Колишня дружина Петржели дуже хоче, щоб він повернувся у футбол і повністю впевнена в тому, що він досягне цього: "Я не говорю про те, що футбол дуже важливий для мого колишнього чоловіка. Просто він дуже хоче довести те, на що здатний. Петржела почне все із самого початку".

Sportnet.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Колишній тренер "Зеніту" потрапив в психлікарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути