пʼятниця, 17 серпня 2018 16:09

Колишній одноклубник розкритикував Роналду

Колишній одноклубник розкритикував Роналду
Рамос висловив позицію щодо Роналду. Фото: Bleacher Report

Захисник "Реала" Серхіо Рамос, який є капітаном команди, відповів на висловлювання нападника Кріштіану Роналду про нехорошу атмосфері в клубі. Його слова наводить Marca.

"У нас у команді атмосфера сім'ї, тому я не знаю, про що говорив Роналду. Ми здобули багато перемог, тому що ми сім'я, і ​​Криштіану був частиною цієї сім'ї. Ніхто не може бути вище клубу. Що б не трапилося, "Реал" продовжить існувати. Рішення про вихід прийняв сам Роналду", - заявив Рамос.

За словами капітана вершкових, португалець не може стати важливіше команди. "Важко втрачати Роналду, але жоден гравець ніколи не буде важливішим за "Реал". Команда хоче вдосконалюватися і вигравати титули. Наш характер важливіший за окремих футболістів", - зазначив він.

11 серпня в інтерв'ю виданню Football Italia Роналду заявив: "Звичайно, коли тебе люблять фанати, відчуття зовсім інші". Нападник 10 липня перейшов із "Реала" до туринського "Ювентуса". Він підписав 4-річний контракт із зарплатою в 30 млн євро в рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дебют Роналду за "Ювентус" завершився втечею з поля

Португалець грав за "Реал" з 2009-го, забив 451 гол у 438 іграх, ставши кращим бомбардиром у його історії. У складі "Реала" Роналду 4 рази ставав переможцем Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Колишній одноклубник розкритикував Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути