четвер, 14 червня 2007 12:54

Колишній капітан "Спартака" став сенатором

Колишній капітан московського "Спартака", гравець італійської "Роми" і португальського "Порту" Дмитро Алєнічев став в четвер сенатором.

Як повідомляє Лента.Ру з посиланням на ІА REGNUM, законодавчі збори Омської області шляхом таємного голосування більшістю голосів затвердили кандидатуру колишнього футболіста на пост свого представника в Раді Федерації.

Кандидатура Алєнічева в кінці травня була рекомендована на посаду омського сенатора генрадою "Єдиної Росії". Законодавчі збори Омської області складаються з 44 депутатів, 38 з них - єдинороси (з партії "Єдина Росія").

34-річний Алєнічев оголосив про завершення спортивної кар"єри 12 вересня 2006 року. У березні 2007 року Аленічев, уродженець міста Великі Луки Псковської області, увійшов до "трійки" партійного списку "Єдиної Росії" на виборах в Псковські обласні збори депутатів і 11 березня вибраний депутатом Псковського облзборів.

Зараз ви читаєте новину «Колишній капітан "Спартака" став сенатором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути