середа, 28 жовтня 2009 08:38

Клуб з третього дивізіону поставив "Реал" на місце (ВІДЕО)

Клуб з третього дивізіону поставив "Реал" на місце (ВІДЕО)

Футбольний клуб "Реал Мадрид" розгромно програв на виїзді перший матч 1/16 фіналу Кубка Іспанії клубу "Алькоркон" з третього дивізіону.

Зустріч, що відбулася у вівторок увечері, закінчилася з рахунком 0:4, повідомляє AFP. Перший м"яч у ворота королівського клубу на 16-ій хвилині забив Борха Перес; він же на 52-ій хвилині встановив остаточний рахунок в матчі. На 22-ій хвилині захисник "Реала" Альваро Арбелоа забив автогол, а третій м"яч на 40-ій хвилині на свій рахунок записав Ернесто Гомес.

На матч з "Алькорконом" головний тренер "Реала" Мануель Пеллегріні виставив не найсильніший склад, не включивши в нього Ікера Касільяса, Серхіо Рамоса, Хаві Алонсо і Кака. В той же час на полі грали і Рауль, і Руд ван Ністелрой, який відновився після травми і Карім Бензема.

Інші матчі 1/16 фіналу Кубка Іспанії з футболу, що пройшли 27 жовтня завершилися з наступними результатами: "Рекреатіво" - "Спортінг" (1:1), "Марбелья" - "Атлетіко" Мадрид (0:2), "Сьюдад де Мурсія" - "Севілья" (2:4).

Алькоркон - Реал 4:0

Голы: Борха, 16, 52, Арбеола, 22 (у свої ворота) Ернесто, 40

Реал: Дудек, Арбелоа, Метцельдер, Альбіоль, Дренте, Діарра, Гуті (Гаго, 46), Гранеро (Марсело, 63), Ван дер Ваарт, Рауль (Ністелрой, 72), Бензема

За матеріалами Лента, Террикон

Зараз ви читаєте новину «Клуб з третього дивізіону поставив "Реал" на місце (ВІДЕО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути