Ексклюзиви
вівторок, 25 вересня 2007 12:14

Клінсманн хоче повернутися до тренерської діяльності

Колишній головний тренер збірної Німеччини Юрген Клінсманн, під керівництвом якого німецька команда стала бронзовим призером ЧС-2006, хоче повернутися до тренерської діяльності після річної перерви, інформує www.gazeta.ru.

- Я готовий знову тренувати. Чекаю відповідного варіанту. Не хотілося б погоджуватися на першу пропозицію, що потрапиться. Мені цікаво працювати з досвідченими футболістами. Поки не підвернулася хороша робота. Якщо я не отримаю пропозиції відразу, то не турбуватимуся, а продовжуватиму пошуки. Я можу почекати, хоча вже скучив по роботі, - заявив Клінсманн.

В кінці квітня нинішнього року Юрген Клінсманн влаштувався на роботу на платний телеканал Arena.

Протягом двох найближчих років він збирався вести на цьому німецькому каналі аналітичну програму про бундеслігу і європейський футбол, прилітаючи на всі основні матчі чемпіонату Німеччини із США, де постійно проживає разом з сім"єю.

- Після закінчення чемпіонату світу я отримував багато пропозицій про роботу, але Arena зробила найбільш конкретне  - прокоментував своє рішення Клінсманн.

До підписання контракту з телеканалом Arena пропозицію стати головним тренером "Челсі" Клінсманну зробив власник лондонського клубу Роман Абрамович, але німецький фахівець відповів відмовою. 
Зараз ви читаєте новину «Клінсманн хоче повернутися до тренерської діяльності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути