вівторок, 08 липня 2008 08:41

Кличко: я навчу Хея як поводитися

Чемпіон IBF, WBO і IBO в суперважкій вазі Володимир Кличко заявив, що він готовий зустрітися з екс-чемпіоном світу в першій важкій вазі Девідом Хейем наступного року - після того, як проведе обов"язкові захисти своїх чемпіонських титулів проти Тоні Томпсона і Олександра Повєткіна.

"Спочатку мені необхідно провести обов"язковий захист титулу проти Тоні Томпсона. Девід Хей постійно вимагає поєдинку зі мною, і колись я надам йому цю можливість, - сказав Кличко в інтерв"ю британському виданню Evening Express. - Я хочу зустрітися з Хейем, але спочатку йому необхідно піднятися з першої важкої ваги і показати, чого він вартий в суперважкій вазі. Він хороший боксер, але спочатку йому треба набрати вагу, і це займе у нього якийсь час. Бій проти Хея може відбутися не раніше наступного року, і він може пройти в Британії".

З моменту своєї заяви про перехід в суперважку вагу Хей регулярно критикує кращого на сьогодні суперважковаговика Володимира Кличка, проте український боксер тримається спокійно і не втягується в словесні перепалки з амбітним британцем. "Я скажу свої слова на рингу і навчу Девіда Хея поводитися, - сказав чемпіон. - Я не думаю, що Хей неприємна особа, він просто дуже самовпевнений і дуже агресивний. На жаль, він не розуміє, коли треба припинити словесні перепалки, він настільки голосно заявляє про себе, це просто неймовірно. Але я змушу його замовкнути, коли ми вийдемо на ринг".

На закінчення свого інтерв"ю британському виданню Володимир Кличко зазначив, що його основним завданням є об"єднання чотирьох найпрестижніших титулів в суперважкій вазі. "Моя мета - об"єднання чемпіонських титулів за всіма головними версіями. В ідеалі я б зустрівся з володарем титулу WBC Семюелом Пітером або володарем титулу WBA Русланом Чагаєвим. Зібрати всі чотири титули - це грандіозне досягнення, і я продовжую наполегливо тренуватися, щоб йти до подальших перемог", - сказав Кличко.

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Кличко: я навчу Хея як поводитися ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути