пʼятниця, 28 травня 2010 17:44

Кличко вийде проти Сосновські неголеним (ФОТО)

Український боксер-важкоатлет Віталій Кличко, якому 29 травня чекає бій з поляком Альбертом Сосновські, вирішив вийти на ринг неголеним, пише видання "Блік". За словами Кличка, під час підготовки до поєдинку він жив високо в горах, "у хатинці, як відлюдник", практично не спілкувався з людьми і тому вирішив не голитися до бою.

"Поки схиляюся до того, щоб вийти неголеним", - заявив українець. Спортсмени іноді не голяться впродовж тривалих турнірів (зокрема, хокеїсти під час плей-офф). Вважається, що це приносить удачу.

Говорячи про свою підготовку, Кличко розповів також, що він підійшов до бою з Сосновські в хорошій формі. За словами українця, зараз його "бойова вага" становить 110 кілограмів.

Кличко підкреслив, що під час тренувального табору він не скидає вагу, а набирає три-п'ять кілограмів.

У бою з Сосновські Кличко захищатиме титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). Поєдинок пройде в німецькому Гельзенкірхені на стадіоні футбольного клубу "Шальке".

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Кличко вийде проти Сосновські неголеним (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути