середа, 26 травня 2010 11:33

Сосновські знає слабке місце в захисті Кличка

Сосновські знає слабке місце в захисті Кличка

Польський боксер-важкоатлет Альберт Сосновські, на якого 29 травня чекає бій з українцем Віталієм Кличком, заявив, що він знайшов слабке місце в захисті свого суперника. Сосновські зазначив, що Кличко після своїх ударів залишається відкритим для контратаки суперника. За словами поляка, він знає, як цим скористатися, повідомляє інтернет-видання fightnews.com.

Інших подробиць свого плану на бій Сосновські не розповів. Польський боксер зазначив, що він повинен побоюватися ударів Кличка з обох рук. За словами Сосновські, він повністю готовий до матчу, і головне питання тепер полягає в тому, щоб показати це на ринзі.

Поєдинок Кличко - Сосновські пройде в німецькому Гельзенкірхені на стадіоні футбольного клубу "Шальке". Українець буде захищати титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада), що належить йому. Пряму трансляцію поєдинку буде вести канал "Росія 2", і вона почнеться о 01:00 в ніч на 30 травня за московським часом.

Крім того, 25 травня стало відомо, що судити бій в рингу буде відомий американський рефері Джей Неді.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Сосновські знає слабке місце в захисті Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути