неділя, 25 серпня 2013 14:56

"Кличко переможе Повєткіна" - потенційний суперник Володимира

"Кличко переможе Повєткіна" - потенційний суперник Володимира
Кубрат Пулєв битиметься з переможцем бою Кличко - Повєткін ФОТО: box-club.ru

Болгарський боксер, який виступає у суперважкій вазі, Кубрат Пулєв (18-0, 9 КО), який вчора переміг американця Тоні Томпсона, прокоментував свою перемогу і повідомив, що готовий протистояти Володимиру Кличку.

"У ранніх раундах Томпсон, який є дуже досвідченим боксером, створив мені деякі труднощі. Він намагався вийти на ближню дистанцію, але я йому не дозволяв. Мої ноги і мій джеб допомогли мені в цьому. Моя стратегія полягала в тому, щоб пропустити якомога менше ударів. Я не боксував 11 місяців, тому був не в кращій формі, але перед титульним боєм я буду тренуватися ще сильніше.

З нетерпінням чекаю бою між Кличком і Повєткіним. Думаю, Кличко переможе. Сподіваюся, з Божою допомогою і всім болгарським народом за моєю спиною я сторю справжній фурор в титульному бою", - сказав Пулєв.

Нагадаємо, Володимир Кличко проведе наступний бій проти Олександра Повєткіна 5 жовтня у московському спортивному комплексі "Олімпійський".

Зараз ви читаєте новину «"Кличко переможе Повєткіна" - потенційний суперник Володимира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути