неділя, 25 серпня 2013 10:23

Болгарин став наступним суперником Володимира Кличка - офіційно

Болгарин став наступним суперником Володимира Кличка - офіційно
32-річний Пулєв має прізвисько "Кобра" ФОТО: sport-xl.net

Болгарський супертяж Кубрат Пулєв нарешті досяг своєї мрії - бою за титул чемпіона світу проти чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської організації Володимира Кличка.

Це стало реальністю після того, як Кобра за очками виграв в американця Тоні Томпсона в 12 раундовому бою в німецькому місті Шверін (116-112, 117-111 і 118-110 на користь Пулєва).

Американець протистояв болгарину на рівних тільки у перших чотирьох раундах, а потім була повна перевага Пулєва і йому зовсім трохи не вистачило, щоб завершити бій нокаутом.

Це була 18-та перемога в 18 боях у професійній кар'єрі Пулєва. А для Томпсона четверта поразка у 42 боях, з яких дві від чемпіона Володимира Кличка.

Завдяки перемозі Пулєв захистив свої титули за версією EBU і IBF. Також він офіційно став претендентом номер один на титульний бій у найпрестижнішій версії WBO. Він буде битися з переможцем бою Володимир Кличко - Олександр Повєткін, який відбудеться в жовтні у Москві.

Зараз ви читаєте новину «Болгарин став наступним суперником Володимира Кличка - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути