Ексклюзиви
четвер, 18 березня 2010 14:21

Кличко демонстрував джеби, Чемберс - швидкість (ФОТО)
14

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF і WBO українець Володимир Кличко і обов"язковий претендент за версією WBO американець Едді Чемберс в Німеччині провели відкрите тренування перед наміченим на 20 березня спільним поєдинком.

В. Кличко демонстрував що зібралася публіці ударні комбінації, фірмові джеби та потужні удари правою. При цьому він розвіяв усі сумніви, що перенесена на плечі операція може вплинути на хід бою. Він зазначив, що його лякає швидкість суперника на прізвисько "Швидкий Едді". Але Володимир готовий до бою з Чемберсом. Він краще за багатьох інших боксерів із світового рейтингу, сказав українець. І в разі його перемоги над Чемберсом, наступним  поєдинком стане обов"язковий захист титулу IBF, а суперником буде росіянин Олександр Повєткін.

Претендент на чемпіонський титул демонстрував швидкість своїх ударів і швидке пересування по рингу. Саме за рахунок своєї швидкості Чемберс обіцяє здобути перемогу і відвезти чемпіонські пояси в США.

За матеріалами liga.net

Зараз ви читаєте новину «Кличко демонстрував джеби, Чемберс - швидкість (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути