Ексклюзиви
вівторок, 16 березня 2010 10:49

Кличко поважає Чемберса, але впевнений, що збереже пояси

Кличко поважає Чемберса, але впевнений, що збереже пояси

Залишилося кілька днів до поєдинку чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBO та IBO Володимира Кличка проти обов"язкового претендента Едді Чемберса. Бій відбудеться у суботу, 20 березня на Esprit арені в німецькому Дюссельдорфі.

Напередодні в Дюссельдорфі відбулася прес-конференція боксерів. Суперники були гранично ввічливі та лаконічні.

"Едді Чемберс - кращий суперважковаговик Америки. Він чудовий боєць, швидкий і технічний. Бій проти нього буде важким, але я впевнений, що зможу зберегти пояси в сім"ї. Він набагато сильніший за того ж Девіда Хея. Мій суперник найшвидший з боксерів першої десятки рейтингу, так що недооцінювати його я не буду ", - розповів Володимир Кличко.

20 березня Володимир Кличко вперше вийде на ринг із моменту перемоги над Русланом Чагаєвим у червні 2009 року. Він із задоволенням тренувався і повністю віддавав себе підготовці, при цьому провів близько 80 спарингів з 8 спортсменами. Деякі з них були змушені летіти додому, не витримавши напруженого темпу, який ставив український чемпіон.

Наголос у підготовці український чемпіон робив на швидкість - 27-річний обов"язковий претендент на титул Едді Чемберс на прізвисько "Fast" славиться своєю спритністю і надзвичайною рухливістю в ринзі. У цьому його безсумнівна перевага перед попередніми суперниками Володимира, яких американець називає не такими жвавими, а значить - уразливими.

"За рахунок роботи ніг я змушу суперника промахуватися і помилятися. Буду нав"язувати йому свою манеру ведення бою. 20 березня буде найбільш значний день в моїй кар"єрі" - сказав Едді Чемберс. За час своєї професійної кар"єри він провів 35 поєдинків, у яких здобув 34 перемоги.

"Буду радий знову вийти на велику арену. Минулого року у мене вже був досвід бою в Шальке перед 61 тисячами глядачів, а й арена Esprit не гірша ... Це буде справжнє шоу!", - обіцяє Володимир Кличко.

Для Едді Чемберса це буде третій за рахунком поєдинок в Німеччині. І вперше він пройде на багатотисячному стадіоні.

"Я багато працював, шість тижнів я тренувався. І навіть більше ... Я подивився всі поєдинки Володимира Кличка. Приходьте 20 березня на стадіон - буде цікаво!", - сказав претендент.

За матеріалами СпортОнлайн

Зараз ви читаєте новину «Кличко поважає Чемберса, але впевнений, що збереже пояси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути